Forums » Website Related Forums » News & Announcements

 


Post new topic Reply to topic
Author Message
PostPosted: Sat Apr 18, 2009 5:15 pm
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1044
Images: 117
Location: Leonardtown, MD
Well, it seems as if our hosting provider CI Host decided to sell off all their shared hosting accounts (including ArloNet) to this other company (X7 Hosting). So they kindly migrated our website to the new company and servers. Frankly, it didn't go smoothly. In fact it's been a major headache since the migration yesterday. Things are broke, things aren't up to date, the web hosting support staff isn't always very helpful. In other words, SHIT IS FUCKED UP AND I'M PISSED!!!

Not only that, but the wonderful folks doing this migration gave me less than 24 hours notice that this was even happening.

I am doing my best to get things back up and working - but it's been a major PITA. I'm still finding what's broken and what isn't working and such. So, if you find something not working or acting weird - please drop a line here to let me know (now that I finally got the forums working again - no help from X7).

Your patience and understanding in this time is greatly appreciated, and I will do my best to get things back up and running ASAP.

As a side note - anyone looking for a web hosting provider, I'd strongly urge you to stay away from both CI Host and X7 Hosting.


          Top  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Apr 18, 2009 8:46 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Jul 06, 2008
Posts: 2531
Images: 2
Location: Crawfordville, Florida
Thanks for all your hard work Dave, don't know what we'd do without you. On some topics here I know you might feel like a voice in the wilderness, but none of our voices would be heard here at all if it weren't for your wizardry.......'preciate it lots, Kevin


          Top  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Apr 18, 2009 9:05 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1089
Location: Ocala, FL, USA
What Kevin said, Dave!!! :D


          Top  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 12:05 am
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Sep 13, 2000
Posts: 8512
Location: Pixley-- Actually An Hr South of Richmond, VA
That explains why i had problems getting on the site. Amen to what they said. We appreciate all you do. Good luck...


          Top  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 1:01 am
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1044
Images: 117
Location: Leonardtown, MD
Ok, the forums seem to be back in working order. And I just brought BlunderChat back from the dead. Now on to the schedule.


          Top  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 12:49 pm
  

User avatar
Senior ArloNetizen

Joined: Jul 31, 2005
Posts: 814
Location: nearby Frankfurt, Germany
Thanks for your great job, Dave. It's now my second time login after the change. I had to answer a question about the Folkslinger both times. In case you wanted to know.
Enjoy the rest of your weekend.


          Top  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 1:16 pm
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1044
Images: 117
Location: Leonardtown, MD
Download live shows is now working... I also know about the question thing... I'll be tweaking that when I get a chance as it shouldn't ask you if you are already logged in. But that's a quirk rather than something broken so it's a little ways down the list.


          Top  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 3:15 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Sep 13, 2000
Posts: 8512
Location: Pixley-- Actually An Hr South of Richmond, VA
I wonder if it could be set up where if your a registered member & not a spammer, you don't have to answer the question and can get in quicker? If not no biggie. We hate spammers...


          Top  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 4:41 pm
  

User avatar
Senior ArloNetizen

Joined: Oct 03, 2008
Posts: 339
Location: Belgium
No problems here Dave . Thank you . :)


          Top  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Apr 23, 2009 12:14 am
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Jan 09, 2003
Posts: 2488
Images: 5
Location: Rhododendron, Oregon United States
Thanks for all you do Dave! Can you imagine this many blunderites out on the streets talking to themselves?


          Top  
Reply with quote  
Offline
PostPosted: Thu Apr 23, 2009 12:51 am
  

Senior ArloNetizen

Joined: Jul 04, 2007
Posts: 634
Goofus wrote:
Thanks for all you do Dave! Can you imagine this many blunderites out on the streets talking to themselves?


!!!
:lol: :lol:
Goofus, you are so funny !


          Top  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 5:38 pm
  

BlunderVirgin

Joined: Jun 18, 2009
Posts: 1
Dave wrote:
Well, it seems as if our hosting provider CI Host decided to sell off all their shared hosting accounts (including ArloNet) to this other company (X7 Hosting). So they kindly migrated our website to the new company and servers. Frankly, it didn't go smoothly. In fact it's been a major headache since the migration yesterday. Things are broke, things aren't up to date, the web hosting support staff isn't always very helpful. In other words, SHIT IS FUCKED UP AND I'M PISSED!!!


Would you say it's cost you $108 in headache yet?


          Top  
Reply with quote  
 
Post new topic Reply to topic



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Display posts from previous:  Sort by  
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group