Forums » Website Related Forums » ArloNet Support / Technical

 


Post new topic Reply to topic
Author Message
 Post subject: Dave... The Angry W!zard
PostPosted: Sat Aug 05, 2006 3:25 am
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1058
Images: 108
Location: Leonardtown, MD
The downtime the other day pissed me off... and now it happened again today I hear. I'm really starting to get ticked at these folks!

So, next time you have access problems... either e-mail me directly, or post here when the site comes back up! I was unaware of the problem until I saw people mention it on RSR. I can be contacted at dave@arlo.net.

Please however include the following... what is wrong? Home page, forums, etc... What exactly are you seeing or not seeing? Is there an error message? If so, what was it?

Let's keep a running log of problems here... because I want ammunition when I go talk to these folks. And it helps if I have it all documented and can show them. This is utterly ridiculous!!! We NEVER had this kind of constant problems on our previous server... I'm not even sure why the hell they moved us!

Thanks for your patience though... Up until recently I had been relatively happy with CI-Host's performance... my opinion is staring to change.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 05, 2006 9:52 am
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: May 25, 2001
Posts: 3074
Location: Colorado Rocky Mountain High
Last night, for several hours, I was receiving a "page not found" message.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 05, 2006 2:27 pm
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1058
Images: 108
Location: Leonardtown, MD
Page not found for what? Forums, home page, everywhere?


          Top  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 05, 2006 8:55 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Nov 29, 2000
Posts: 1798
Location: El Mirage, AZ
When I tried to get to the main page, it timed out.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 05, 2006 11:01 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Sep 13, 2000
Posts: 8523
Location: Pixley-- Actually An Hr South of Richmond, VA
On the page listing the Group W forums it says item not found at the bottom. I have no idea what that means. Figured you'd want to know...


          Top  
Reply with quote  
 
Post new topic Reply to topic



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Display posts from previous:  Sort by  
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group