Forums » Website Related Forums » ArloNet Support / Technical

 


Post new topic Reply to topic
Author Message
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Wed Sep 03, 2008 5:56 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: May 25, 2001
Posts: 3074
Location: Colorado Rocky Mountain High
Leo... if you have a link to the old message boards, at the very top of the page, there's a notice that the old boards are now 'read only' and has a link to click to get to the new forum.

I believe that Dave will soon be pulling the old board down, and replacing it with this board at the old address (unless I'm mistaken).


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Wed Sep 03, 2008 8:50 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Oct 12, 2005
Posts: 1770
Location: Axachusetts of New New England
I guess I'll just wait until the new board works with the old link.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Thu Sep 04, 2008 3:27 am
  

User avatar
Senior ArloNetizen

Joined: Jul 31, 2005
Posts: 814
Location: nearby Frankfurt, Germany
Thanks Dave, that works fine.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Thu Sep 04, 2008 12:14 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Sep 13, 2000
Posts: 8523
Location: Pixley-- Actually An Hr South of Richmond, VA
Working here in VA too! :)


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Thu Sep 04, 2008 3:13 pm
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1057
Images: 108
Location: Leonardtown, MD
leoburg wrote:
I guess I'll just wait until the new board works with the old link.


Never going to happen - chances are, you will eventually just get "Page Not Found". I have updated the link on the home page to point to the new forums which I relocated to make it a little easier. I also moved chat as well. If you have bookmarked certain sections - you will want to update your bookmarks. Start from the home page and you should be able to get to everything without any problems.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Thu Sep 04, 2008 10:44 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Jan 09, 2003
Posts: 2489
Images: 5
Location: Rhododendron, Oregon United States
(((((((HOME)))))))

Thanks Dave!


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Sat Sep 06, 2008 5:58 am
  

Senior ArloNetizen

Joined: Jun 30, 2008
Posts: 393
Location: Austin
Hello Dave..

There is a blonde girl over on the clueless couch that is having a bit-o-trouble.

I was going to start a topic in one of the "All In The Family" threads, but I can't find the "New Topic" button. I'm sure there is a way and maybe it's just that I haven't had enough coffee yet, but I can't find it!

Gotta tell ya....I really like the new forum!


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Sat Sep 06, 2008 1:53 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: May 25, 2001
Posts: 3074
Location: Colorado Rocky Mountain High
Hi Stephanie...

The "All in the Family" forum is specifically dedicated to Arlo's offspring... There won't be any new Topics there unless Dave or Arlo add them. You can only post directly to the topics that are already there.

If you're referring to a certain blunderite who hasn't been posting lately, the best place to send her good wishes or otherwise try to help her (and other blunderites) would be in the Moose Friends forum.

(And I'm certainly sending strong blundervibes to that blunderite and any others who need them!)


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Sat Sep 06, 2008 3:30 pm
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1057
Images: 108
Location: Leonardtown, MD
Stephanie wrote:
I was going to start a topic in one of the "All In The Family" threads, but I can't find the "New Topic" button. I'm sure there is a way and maybe it's just that I haven't had enough coffee yet, but I can't find it!

Gotta tell ya....I really like the new forum!


Woops... that was an oversight on my part. I fixed the permissions and you should now be able to post. Was wondering why no one had posted anything there yet...


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Sat Sep 06, 2008 4:16 pm
  

Senior ArloNetizen

Joined: Jun 30, 2008
Posts: 393
Location: Austin
Wyldflower wrote:
Hi Stephanie...

The "All in the Family" forum is specifically dedicated to Arlo's offspring... There won't be any new Topics there unless Dave or Arlo add them. You can only post directly to the topics that are already there.

If you're referring to a certain blunderite who hasn't been posting lately, the best place to send her good wishes or otherwise try to help her (and other blunderites) would be in the Moose Friends forum.

(And I'm certainly sending strong blundervibes to that blunderite and any others who need them!)


Hi Wyld!
Thanks for the info and especially the Blundervibes! They are more helpful than you know.
Ah! I guess it was a good thing that I couldn't post there then! :D
I was going to post a vid of Krishna's. Truly though....I changed my mind already anyway! LoL
Dave wrote:
Stephanie wrote:
I was going to start a topic in one of the "All In The Family" threads, but I can't find the "New Topic" button. I'm sure there is a way and maybe it's just that I haven't had enough coffee yet, but I can't find it!

Gotta tell ya....I really like the new forum!


Woops... that was an oversight on my part. I fixed the permissions and you should now be able to post. Was wondering why no one had posted anything there yet...


Thanks for getting back to me! I choose not to post! Heh! Glad it can be done now though! :D


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Sat Sep 06, 2008 5:02 pm
  

Senior ArloNetizen

Joined: Jun 30, 2008
Posts: 393
Location: Austin
Ah!

The Mystery Avatar is solved!!!

Had us all on the Group W bench trying to figure that one out.

I like it!

I liked the Autumn one also.

While I'm here again *looks down and shuffles feets*

I sent a few PM's earlier that still seem to be sitting in my outbox. It said they were sent after I hit "submit", but they are not showing up in my "sent" folder.

(I'm sure spreading sunshine today eh? =)

Should there be an issue, you have my permission to poke around in there, but mum's the word! LOL 8) :lol:


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Sat Sep 06, 2008 5:51 pm
  

User avatar
Senior ArloNetizen

Joined: Jul 31, 2005
Posts: 814
Location: nearby Frankfurt, Germany
Hi Dave, on my screen the headliner graphic is split in the middle right below the letters ArloNet, I can see the background and then comes the letters User Control Panel. Is it supposed to be like that?


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Sat Sep 06, 2008 7:06 pm
  

User avatar
Senior ArloNetizen

Joined: Aug 18, 2008
Posts: 117
Location: Shelton CT
I like the new background a lot.
Stephanie I noticed the same thing with my pm outbox, seems like it took a little while for them to actually send.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Sat Sep 06, 2008 7:13 pm
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1057
Images: 108
Location: Leonardtown, MD
Brigitte wrote:
Hi Dave, on my screen the headliner graphic is split in the middle right below the letters ArloNet, I can see the background and then comes the letters User Control Panel. Is it supposed to be like that?


Not quite sure what you mean... here's what it looks like for me under Firefox. What browser are you using and have you tried emptying the cache?


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Forums
PostPosted: Sat Sep 06, 2008 8:25 pm
  

Senior ArloNetizen

Joined: Jun 30, 2008
Posts: 393
Location: Austin
1purpledragon wrote:
I like the new background a lot.
Stephanie I noticed the same thing with my pm outbox, seems like it took a little while for them to actually send.


I just sent you one...dunno when you will get it! LoL

One I sent at around 5 or 6 this morning is still in there. Says they go when I submit, but in the outbox they are. Have 4 waiting to wing their way across the board!

It will all catch up sooner or later.


          Top  
Reply with quote  
 
Post new topic Reply to topic



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Display posts from previous:  Sort by  
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group