Forums » Website Related Forums » ArloNet Support / Technical

 


Post new topic Reply to topic
Author Message
 Post subject: Re: Font Size
PostPosted: Sun Sep 20, 2009 4:33 am
  

Senior ArloNetizen

Joined: Jan 12, 2007
Posts: 339
Location: france
In the menu bar (on the top of the screen), open « view », click on zoom, then « zoom text only » (the last one)
But on my computer it’s written in french, I’m not sure it’s the right translation and the version may be different.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Font Size
PostPosted: Sun Sep 20, 2009 5:52 am
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Sep 13, 2000
Posts: 8523
Location: Pixley-- Actually An Hr South of Richmond, VA
I'm wondering if Dave made the font big on purpose or if it is a glitch in the system? Zoom out works on Firefox but the bad thing is to do that I'd have to do it on each topic I have on cuz I open each newly posted to topic in a different tab...


          Top  
Reply with quote  
 
Post new topic Reply to topic



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Display posts from previous:  Sort by  
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group