Forums » Website Related Forums » ArloNet Support / Technical

 


Post new topic Reply to topic
Author Message
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 7:08 am
  

User avatar
Senior ArloNetizen

Joined: Oct 04, 2005
Posts: 681
Location: Clintondale, NY
When you get a chance, perhaps the "Welcome, _____ we're glad to see you again!" on the home page could work off of the ArloNet login. Right now you have to be logged into GroupW to get you id in the blank. Thanks.

kurt...


          Top  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 2:03 pm
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1057
Images: 108
Location: Leonardtown, MD
This has been fixed!


          Top  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 2:05 pm
  

User avatar
Senior ArloNetizen

Joined: Oct 04, 2005
Posts: 681
Location: Clintondale, NY
Thanks, Dave!


          Top  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Jun 17, 2006 12:32 am
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Sep 13, 2000
Posts: 8523
Location: Pixley-- Actually An Hr South of Richmond, VA
Got a question about the Group W Forums. I noticed the old Group W forums are still at their old place. The new ones seem to be at a different web address than the old ones being linked to the Arlonet forums. Does this mean we abandon the old ones off the Group W site in favor of these or are both gonna be up online? Just wondering. Right now I'm checking them all out as long as they are up... :)


          Top  
Reply with quote  
 
Post new topic Reply to topic



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Display posts from previous:  Sort by  
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group