Forums » Website Related Forums » ArloNet Support / Technical

 


Post new topic Reply to topic
Author Message
 Post subject: can you help
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 10:44 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Jun 09, 2004
Posts: 1931
Location: Brisbane OZ
when I log in to the home page the tool bar is no longer there. I have to click on commment at the end of adg's post to get to the forum page. Can anyone help me with this?


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 10:51 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Jul 06, 2008
Posts: 2531
Images: 2
Location: Crawfordville, Florida
Welcome to my world Louise, I've got to do the same thing.......I have no idea what's going on with that, probably wouldn't understand even if someone explained it to me. It started happening right after you posted about the new vegimite......coincidence???


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Sat Aug 15, 2009 12:06 am
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Sep 13, 2000
Posts: 8523
Location: Pixley-- Actually An Hr South of Richmond, VA
The main link to the forums is:
index.php

Good luck!


          Top  
Reply with quote  
Offline
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Sat Aug 15, 2009 11:44 am
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Feb 26, 2009
Posts: 1201
If you are using the updated version of Internet Explorer, it ditzes with the format. Select Tools on the Menu Bar and then select Compatibility View. That may do the trick.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Sat Aug 15, 2009 8:00 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Jun 09, 2004
Posts: 1931
Location: Brisbane OZ
its all chinese to me. thanks Len and Cheryl, I'll get my beloved to read your suggestions and see if he can sort it. He's much more computer savy than me.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 2:49 pm
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1057
Images: 108
Location: Leonardtown, MD
Ok, the navigation should be back for all those who made the mistake of upgrading to IE 8. I found a way to force it to render as IE 7 without you having to do anything. To bad it's not as easy to have it force a popup with the text of "FUCK MICROSOFT - GET FIREFOX INSTEAD" (with a link to detailed instructions on how to download, install, and set it as the default browser for those less technically inclined.

Now, let me say it just one more time...

FUCK YOU MICROSOFT!!!!


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 3:32 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Jul 06, 2008
Posts: 2531
Images: 2
Location: Crawfordville, Florida
Thanks Dave, once again you have shown why your title of Wizard is so justly deservered......!!! :D Your loyal subject, Kevin


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 4:42 pm
  

User avatar
The W!zard

Joined: Aug 25, 1999
Posts: 1057
Images: 108
Location: Leonardtown, MD
LOL, appears I'm not alone... I've seen other webmasters complaining as well and talking about redirecting anyone using IE to Mozilla's website... :D

Microsoft has had a billion chances to get their browser right - and seem to always fail and cause us webmasters nothing but grief.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 5:23 pm
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Jul 06, 2008
Posts: 2531
Images: 2
Location: Crawfordville, Florida
That's a good analogy. Political affilliations notwithstanding, maybe it will take the webmasters to ultimately get healthcare right...... :shock:

It will be called "virtual healthcare" :wink:


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Tue Aug 18, 2009 3:37 am
  

User avatar
Arlo Fanatic

Joined: Sep 13, 2000
Posts: 8523
Location: Pixley-- Actually An Hr South of Richmond, VA
Firefox works so much better for me which is why I use it. Good luck to those with the problems & thanks to the Wiz for fixing it...


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Fri Aug 21, 2009 3:58 pm
  

User avatar
Senior ArloNetizen

Joined: Jul 31, 2005
Posts: 814
Location: nearby Frankfurt, Germany
Dave wrote:

Now, let me say it just one more time...

FUCK YOU MICROSOFT!!!!


Thanks to our Kurt I am not using IE anymore, but Mozilla Firefox. He suggested it to me quite some time ago. Since I am using that, I have no Viruses or Trojans in my Antivirus programm, once in a while I have to use IE and sure as h.... I'll catch me some nasty thingy.


          Top  
Reply with quote  
 Post subject: Re: can you help
PostPosted: Fri Aug 21, 2009 4:12 pm
  

Arlo Fanatic

Joined: Sep 15, 2001
Posts: 3683
Location: Dallas, Texas
Oh--and here's a tip for those trapped in cubicleland. Befriend your company's Web staff. Take them cookies; sit at the geek table at the company picnic. They hate IE, too, and even if the policy is that everyone uses IE, probably they don't, and they might be able to help you get Firefox on your company computer, too.


          Top  
Reply with quote  
 
Post new topic Reply to topic



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


Display posts from previous:  Sort by  
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group